Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Het betoverende ‘Ever After High’ komt naar Netflix

Datum: 17/06/2014 | 1 reactie

Ever After HighNetflix heeft de handen ineengeslagen met Mattel Inc. om een nieuwe Original serie voor kinderen te ontwikkelen. In 2015 komt het betoverende sprookje ‘Ever After High’ beschikbaar op de service. ‘Ever After High’ is een compleet nieuwe en geanimeerde Original-serie voor kinderen van alle leeftijden.

In ‘Ever After High’ volgen we de spannende avonturen van de tienerzoons en -dochters van bekende sprookjespersonages. De ‘sprookjestieners’ delen hun verhalen, waarin moed en zelfvertrouwen een grote rol spelen. De serie brengt op innovatieve wijze creatieve, originele verhaallijnen en personages tot leven.

‘De kinderen van vandaag de dag willen hun favoriete personages en programma’s altijd en overal kunnen kijken. Netflix is de perfecte thuisbasis voor het ontwikkelen en uitbreiden van de reeds betoverende wereld van Ever After High,’ aldus Michael Riley, Vice President Franchise Development en Content Distribution bij Mattel. ‘We zijn zeer enthousiast over onze samenwerking met Netflix en zijn blij dat het programma deel uitmaakt van het groeiende portfolio van Original-kinderprogramma’s.’

De 12 afleveringen van de serie zullen worden voorafgegaan door ‘Ever After High Spring Unsprung’. In zowel de serie als de film staan de rebelse en fascinerende lotgevallen van de leerlingen van de school Ever After High centraal, met nieuwe wendingen en personages waarvan huidige en nieuwe fans zullen genieten. Het duurt nog even voordat de serie in première gaat, maar tot die tijd kunnen we genieten van korte geanimeerde webisodes van ‘Ever After High’ op Netflix en EverAfterHigh.com.
1 reactie voor Het betoverende ‘Ever After High’ komt naar Netflix

  1. Première datums aankomende Netflix-Original series en films | Flixfilms - 19:31, 31-01-2015:

    […] Ever After High: Spring Unsprung […]