Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Dat wordt lachen met Netflix

Datum: 15/08/2014 | 1 reactie

Jim JefferiesNetflix heeft vier nieuwe stand-upcomedy specials bekendgemaakt. Eerder werd al de één uur durende comedyspecial ‘Uganda Be Kidding Me Live’ van Chelsea Handler aangekondigd. Nu zullen de stand-upcomedians Jim Jefferies, Bill Cosby, Bill Burr en Chelsea Peretti toegevoegd aan de gevarieerde lijst van Original-comedy programmering van Netflix, die te zien zullen zijn in alle regio’s waar Netflix beschikbaar is.

Jim Jefferies: BARE – vanaf 29 augustus
Live opgenomen in het Wilbur Theatre in Boston, is Jim Jefferies te zien in zijn nieuwste comedyspecial. Jefferies wordt gevolgd tijdens zijn internationale liveshow ‘Day Streaming Tour’, een vervolg op zijn eerdere drie stand-upcomedies; Jim Jefferies: Alcoholocaust, Jim Jefferies: Fully Functional en Jim Jefferies: I swear to God. Bereid je voor op hilarische en choquerende opmerkingen over politiek, nieuw vaderschap, orgies en Neil Diamond.

Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me Live – vanaf 10 oktober
Ter ondersteuning van haar vijfde bestseller Uganda Be Kidding Me, verrast Handler haar publiek met absurde verhalen over haar wereldreizen en de belachelijke personages in haar leven, tijdens haar internationale stand-uptour Uganda Be Kidding Me Kidding Me Live. Tegelijkertijd geeft zij haar ongezouten mening over onderwerpen als haar verwachtingen van sekspartners tot het reële probleem van verkrachting door dolfijnen.

Chelsea Peretti: One of the Greats – vanaf 14 november
Live in de Palace of Fine Arts in San Francisco staat Chelsea Peretti met haar donkere, maar toch ook dwaze, één uur durende special. Haar unieke stijl, schrijftalent, lichamelijkheid en geest bieden een nieuwe kijk op de enkelvoudige stem van de Brooklyn 99-ster en getuigt van haar talenten als actrice, stand-upcomedian, schrijfster en motorliefhebber.

Bill Cosby 77 – vanaf 28 november
In zijn nieuwste special Bill Cosby 77 geeft Bill Cosby zijn unieke komische kijk op onderwerpen als relaties, huwelijk en kinderen. De show is op Cosby’s 77ste verjaardag opgenomen in het SF Jazz Center in San Fransisco en is geregisseerd door Robert Townsend.

Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way – vanaf 5 december
Vanuit het Tabernacle in Atlanta is Bill Burr te zien in zijn vierde special, een vervolg op zijn eerder stand-upshows; You People Are All The Same, Let It Go en Why. Burr legt hierin uit hoe hij ontsnapt aan de zombie-apocalyps, waarom romantische komedies goede seks verpesten en hoe te veel knuffels in de kindertijd kunnen leiden tot de ondergang van de man.
1 reactie voor Dat wordt lachen met Netflix

  1. katja de jong - 01:53, 17-08-2014:

    Misschien moeten jullie wel even de titel veranderen in ‘het wordT lachen met netflix’ ….