Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

House of Cards komt op vrijdag 14 februari terug met het tweede seizoen

Datum: 04/12/2013 | Reacties uitgeschakeld voor House of Cards komt op vrijdag 14 februari terug met het tweede seizoen

House of Cards Season 2Alle 13 afleveringen van het tweede seizoen, met Kevin Spacey en Robin Wright in de hoofdrol bij lancering overal beschikbaar voor alle Netflix leden.

Dit veelgeprezen drama van regisseur David Fincher, bekroonde toneelschrijver en Academy Award®-genomineerde scenarist Beau Willimon en Academy Award®-winnaar Eric Roth, biedt een kijkje achter de schermen en in de gangen vol hebzucht, seks, liefde en corruptie van het moderne Washington D.C.

In het tweede seizoen zetten Francis (Spacey) en Claire (Wright) Underwood hun meedogenloze opmars naar de macht voort, terwijl de bedreiging toeneemt op alle fronten. Zoe Barnes (Kate Mara, “American Horror Story”), een opkomende journaliste en Francis’ voormalige minnares, komt steeds dichterbij de waarheid over zijn misdaden. President Walker’s (Michel Gill, “The Good Wife”) vertrouweling, miljardair Raymond Tusk (Gerald McRaney, “Southland”), eist wederdiensten van Francis voor zijn politieke gunsten, onder dreiging van vergeldingsacties. Claire moet leren omgaan met de schijnwerpers die zich steeds meer richten op haar eens zo rustige privéleven met Francis. De Underwoods moeten deze gevaren overwinnen, zowel in het heden als in het verleden, om te voorkomen dat ze alles verliezen, ongeacht de bijkomende schade die ze hiermee achterlaten.
Comments are closed.