Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Iron Man en de Hulk komen samen in Marvel’s Heroes United

Datum: 14/07/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Iron Man en de Hulk komen samen in Marvel’s Heroes United

Iron Man and HulkIn Oktober 2012 kondigde Marvel Animation Studios haar eerste direct-naar-video productie aan. ‘Iron Man & Hulk: Heroes United’ werd in december 2013 gereleased. De film is gebaseerd op de comics Iron Man en Hulk door Stan Lee en Jack Kirby.

Wanneer twee Hydra wetenschappers proberen om een Stark Arc Reactor een boost te geven met Hulk’s Gamma Energy, creëren zij een wezen dat bestaat uit pure energie. Het wezen, genaamd Zzzax, is hongerig voor vernietiging. De enigste superhelden die zijn opgewassen tegen Zzzax zijn Iron Man en Hulk. Maar voordat het duo de aarde kan redden van een van zijn ergste vijand tot nu toe, moeten de twee het gevecht aangaan met Wendigos, robotten en de Abomination.

Voor de film werd een nieuw proces gebruikt genaamd ‘2-D wrap’. Dit proces begint met traditionele animatie die vervolgens wordt ingescand in de computer en om de karakter heen gevouwen om meer textuur en gewicht te geven aan achtergronden en gezichtsuitdrukkingen sterk te benadrukken.

De volgende film in de ‘Heroes United’ reeks zal Iron Man en Captain America in de hoofdrol hebben. Deze film zal in 2014 in première gaan.

 
Comments are closed.