Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Jane Fonda en Lily Tomlin herenigd in ‘Grace and Frankie’, een nieuwe original comedyserie op Netflix

Datum: 21/03/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Jane Fonda en Lily Tomlin herenigd in ‘Grace and Frankie’, een nieuwe original comedyserie op Netflix

Netflix biedt haar leden wereldwijd een nieuwe original comedyserie aan, Grace and Frankie, met in de hoofdrol Jane Fonda en Lily Tomlin die als aartsrivalen worden samengebracht door een nogal ongebruikelijke wending in hun huwelijksleven.

“Jane Fonda en Lily Tomlin zijn de grappigste en meest indrukwekkende actrices die ik ooit heb gezien en het is een ongelofelijk voorrecht om hen voor wat opschudding te laten zorgen op Netflix,” aldus Ted Sarandos, Chief Content Officer van Netflix. “De serie die speciaal voor hen gecreëerd is door Marta en Howard, is hartverwarmend, heel geestig en alles behalve saai. We kijken er enorm naar uit.”

“Netflix is revolutionair in de manier waarop we televisie maken en televisie kijken en het is een eer om samen te werken met Ted en zijn geweldige team,” zei David Ellison van Skydance. “Samenwerken met de zeer getalenteerde Marta, Jane, Lily, Howard en hun producent Paula Weinstein is als een droom die in vervulling gaat en het verhaal dat zij hebben neergezet is niet alleen hilarisch, maar ook hartverwarmend.”

De comedy die met een enkele camera opgenomen is, legt zich toe op de wraakzuchtige Grace (Fonda) en Frankie (Tomlin) in de laatste fase van hun leven, maar niet op een manier die zij verwacht hadden. Als hun mannen aankondigen dat ze verliefd op elkaar zijn en willen trouwen, staat het leven van de vrouwen op zijn kop, en tot hun ergernis is hun eigen leven nu geheel met elkaar verweven. Uiteindelijk, en tot verbazing van beiden, komen ze erachter dat ze ondanks alles elkaar nog hebben.

De serie, die bestaat uit 13 afleveringen van ieder een half uur, komt uit de stal van Skydance Productions, geschreven en gemaakt door Marta Kauffman, Howard J. Morris en Paula Weinstein, zal volgend jaar in première gaan. David Ellison van Skydance, Dana Goldberg en Marcy Ross zullen de uitvoerende producenten zijn.
Comments are closed.