Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Kevin Spacey wint Golden Globe voor ‘House of Cards’

Datum: 12/01/2015 | 1 reactie

Kevin Spacey Golden GlobeNa acht nominaties, waarvan twee maal voor ‘House of Cards’, heeft Kevin Spacey eindelijk een Golden Globe gewonnen. Hij kreeg het beeldje voor beste acteur voor zijn hoofdrol in de succesvolle Netflix-Original serie ‘House of Cards’.

Spacey speelt in de politieke thriller de rol van Frank Underwood, een manipulatieve senator die probeert de politiek volledig naar zijn hand te zetten. Frank Underwood wilt aan de top staan van de politiek en dat doel heiligt alle middelen.

Nooit eerder had de acteur een Golden Globe gewonnen. Wel werd de acteur bekroond met twee Oscars voor zijn rollen in ‘The Usual Suspects’ en ‘American Beauty’.

In zijn bedankspeech prees Kevin Spacey streamingdienst Netflix voor het lef om de serie te maken. Ook bedankte hij de legendarische regisseur Stanley Kramer van wie hij heeft geleerd om altijd maar beter te willen worden. “I can’t (bleeping) believe I won One,” zei Spacey tijdens zijn speech.

De eerste twee seizoenen van ‘House of Cards’ zijn nu beschikbaar voor streaming bij Netflix.
1 reactie voor Kevin Spacey wint Golden Globe voor ‘House of Cards’

  1. Bekijk de nieuwe trailer voor House of Cards S3 | Flixfilms - 13:23, 12-01-2015:

    […] thriller is veelvoudig in de prijzen gevallen, en nu heeft ook hoofdrolspeler Kevin Spacey een Golden Globe in de wacht […]