Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Kinderfilms op Netflix Nederland

Datum: 13/02/2014 | 4 reacties

Kinderfilms op NetflixNetflix heeft een ruim aanbod voor kinderen en is over het algemeen een uitstekende dienst om kinderen te laten bekijken wat ze willen. Navigeer naar de ‘Kids’ sectie, hier kan je kindvriendelijke films niet alleen sorteren op subcategorie maar ook op personage. Op deze manier kan je gemakkelijk films en series met je kinds favoriete tekenfilm personage vinden.

Hieronder vindt je de 10 meest populaire kinderfilms op Netflix Nederland:

Lady en de VagebondLady en de Vagebond
Beleef de spannende avonturen van de liefdevolle Lady, de verwende Cocker Spaniel, en Vagebond, de losbandige bastaard met een hart van goud.

 

De prinses en de kikkerDe prinses en de kikker
Ontdek in deze briljante versie van ‘s werelds meest beroemde kus wat er echt gebeurde nadat de prinses de kikker kuste.

 

Cars Toon - Takel's Sterke VerhalenCars Toon: Takel’s Sterke Verhalen
In deze geanimeerde verhalenreeks vertelt takelwagen Takel, de ster uit Pixars populaire film Cars, allerlei sterke verhalen.

 

Lego - De avonturen van Clutch PowersLego: De avonturen van Clutch Powers
Meesterbouwer en avonturier Clutch Powers en zijn kunststof vrienden zetten hun metseltalenten in om een kwaadaardige tovenaar af te weren.

 

Barbie - De prinsessenschoolBarbie – De prinsessenschool
Blair Willows is opgewonden als ze naar de Princess Charm School gaat, waar ze prinsessen Delancy en Hadley ontmoet en op zoek gaat naar een magische kroon.

 

SpongeBob SquarePants - The Movie op Netflix NederlandSpongeBob SquarePants: The Movie
Het filmdebuut van de enige echte SpongeBob SquarePants! Bikinibroek is in rep en roer. De kroon van koning Neptunus is weg en Mijnheer Krabs is verdacht!

 

Robots op Netflix NederlandRobots
Rodney Copperbottom is een jonge uitvinder van robots en hij hoopt de wereld te verbeteren. Maar dat loopt al snel spaak..

 

Poeh's Lollifanten Film op Netflix NederlandPoeh’s Lollifanten Film
Vriendschap, begrip en avontuur zijn de hoofdingrediënten van deze spannende en vertederende film, waarin Winnie de Poeh en zijn vriendjes de Lollifant ontmoeten.

 

Disneys' UpUp
Van de knappe koppen van de Pixar Animation Studios en de bejubelde regisseur van ‘Monsters En Co’. verschijnt nu een hilarisch avontuur waarin alles mogelijk is.

 

WALL-E op Netflix NederlandWALL-E
De regisseur van ‘Finding Nemo’ neemt je mee naar een Melkweg niet ver hier vandaan voor een kosmisch avontuur over de kordate en sympathieke robot WALL-E.

 

Hier vind je alle kinderfilms en series op Netflix Nederland: LINK
Heb je aanbevelingen die niet op de lijst staan? Laat dan hieronder een reactie achter.
4 reacties voor Kinderfilms op Netflix Nederland

 1. Isis - 14:32, 22-02-2014:

  Huis Anubis
  De nieuwe wildernis

 2. Joep - 14:38, 22-02-2014:

  Ice age
  007 films
  Harry potter
  Star wars

 3. Paul - 16:02, 07-10-2014:

  Het zou leuk zijn als er wat meer kinderfilms (dus geen animatie) verschijnen. Meer films als de groeten van mike of mijn opa de bankrover welke al op netflix staan.

  Er zitten ook leuke kinderfilms tussen welke helaas nog niet vertaald zijn naar het Nederlands. Dus daar kan mijn zoontje van 4 weinig mee.

 4. Holly - 16:21, 12-01-2015:

  Jaaaa James Bond