Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

King Julien bouwt een feestje van bij Netflix

Datum: 03/11/2014 | Reacties uitgeschakeld voor King Julien bouwt een feestje van bij Netflix

King JulienKing Julien, de swingende maki van de populaire Madagaskar-films krijgt zijn eigen serie bij Netflix. In de films kreeg de feestbeest de hele jungle aan het dansen met het nummer ‘I Like To Move It!’. De eerste vijf afleveringen zijn vanaf 19 december beschikbaar op de streamingdienst in Nederland, België, Luxemburg, de Verenigde Staten, Canada, Latijns-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, de Scandinavische landen en Frankrijk.

‘All Hail King Julien’ van Dreamsworks Animation, de gloednieuwe Netflix Original-serie verteld het verhaal van King Julien in een tijd lang voordat de dierentuinbewoners van de ‘Madagaskar’ films op het eiland aankomen. In de serie zien we ook de fan-favorieten Mort en Maurice terug, samen met een heel stel nieuwe junglebewoners. Samen beleven ze in de jungle de gekste avonturen en de wildste feesten.

De serie zal gevuld zijn met veel humor en een bloedstollende score aan originele hits, waaronder een gloednieuw aanstekelijk upbeat themalied. De stemmencast bevat o.a. tv-legende Henry Winkler (‘Happy Days’), Danny Jacobs (Madagaskar 2), Andy Richter (Arrested Development), Kevin Michael Richardson (Family Guy) en India de Beaufort (One Tree Hill).

Samen met ‘Turbo Fast’ maakt ‘All Hail King Julien’ deel uit van een groeiende lijst aan Netflix Original-animatieseries van DreamWorks Animation. Voor het einde van 2016 zal Dreamworks Animation nog tien nieuwe series uitbrengen bij Netflix.

Nieuwe 22-minuten durende afleveringen van de swingende serie ‘All Hail King Julien’ zullen in de loop van volgend jaar worden uitgebracht.
Comments are closed.