Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Komiek Bill Burr krijgt eigen animatieserie bij Netflix

Datum: 24/10/2014 | 1 reactie

Bill BurrAmerikaanse komiek Bill Burr heeft een eclectische reis naar beroemdheid afgelegd. Naast zijn werk als stand-up comedian is hij ook radiopresentator en acteur. En nu, heeft hij zijn eigen show – ‘F is for Family’, die vanaf 2015 te zien zal zijn op Netflix in alle regio’s.

‘F is for Family’ is de nieuwe Netflix-Original animatieserie van zes afleveringen van elk een halfuur gecreëerd door Bill Burr en Emmy® award-winnaar Michael Price (The Simpsons). In de serie volgen we de familie Murphy in de jaren ‘70. Een tijd waarin je straffeloos je kind kon slaan, binnenshuis kon roken en een pistool mee kon nemen naar het vliegveld.

“F is for Family is de show die ik altijd wilde maken. Het bevat alle karakters uit mijn kindertijd zoals ik me ze kan herinneren. Gelukkig bleken Mike Price en de mensen van Wild West dezelfde personages te kennen als ik terwijl ik opgroeide. Het gaat erg leuk worden om deze verhalen te vertellen”, zei Bill Burr.

Burr zal zijn stem aan Frank Murphy, de extreme patriarch van de familie, verlenen. Ook Laura Dern en Justin Long zullen hun stem geven aan Franks vrouw Sue en zijn oudste zoon Kevin. Bill Burr, Vince Vaugh (‘The Break Up’), Peter Billingsley (‘Couples Retreat’) en showrunner Michael Price tekenden als executive producers voor de serie.

Wil je meer werk van Bill Burr bekijken? Hij is het meest bekend van films zoals ‘Date Night’, ‘The Heat’, ‘Stand Up Guys’, Walk of Shame’ en zijn televisierol in de succesvolle serie ‘Breaking Bad’. Zijn nieuwste stand-up special ‘I’m Sorry You Feel That Way’ gaat op 5 december, exclusief bij Netflix, in première.
1 reactie voor Komiek Bill Burr krijgt eigen animatieserie bij Netflix

  1. Première datums aankomende Netflix-Original series en films | Flixfilms - 19:31, 31-01-2015:

    […] F is for Family […]