Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Komt er een vijfde seizoen van ‘Arrested Development’?

Datum: 12/08/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Komt er een vijfde seizoen van ‘Arrested Development’?

Arrested Development‘Arrested Development’ werd in 2006 na drie seizoenen geannuleerd van traditionele televisie. In 2011 sloot Netflix een deal met Fox en Imagine Television om de show een tweede leven te geven. Seizoen 4 werd door Netflix geproduceerd als een original series en in mei 2013 toegevoegd aan de streamingsdienst.

En nu gaan er geruchten dat er een vijfde seizoen aan zit te komen. Ted Sarandos, hoofd content bij Netflix, zei dat hij “zeker” weet dat de familie Bluth en ‘Arrested Development’ terug zullen keren naar Netflix met een vijfde seizoen. Maar hij voegde hier wel aan toe dat hij niet weet wanneer dit zal zijn.

Will Arnett, die de rol van Gob Bluth speelt, bevestigde deze uitspraak. “We gaan door ‘Arrested Development’. Ted Sarados en Netflix hebben dat geheim inderdaad verklapt. Het is iets dat wij allemaal willen dus we zijn zeer opgewonden.”

De serie volgt familie man Michael Bluth tijdens zijn pogingen om zijn familie en bedrijf te redden van de ondergang nadat zijn vader, George, in de gevangenis beland wegens verduistering. Maar zijn ‘rijke’ familie kan maar moeilijk omgaan met hun nieuwe armoede. Het is aan Michael om zijn moeder Lucille te helpen om de schijn op te houden, zijn zus Lindsay en haar man Tobias te helpen met hun huwelijksproblemen, zijn zoon George Michael en zijn nichtje Maeby met de puberteit en zijn broers Buster en G.O.B. om zich aan te passen aan het arbeidsleven.

Er zijn nog geen productie of release data vastgesteld voor seizoen 5.

 
Comments are closed.