Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Komt ‘The Walking Dead’ naar Netflix Nederland?

Datum: 29/07/2014 | 6 reacties

the walking dead‘The Walking Dead’ is een razend populaire show. Binnenkort begint de serie aan zijn vijfde seizoen in de Verenigde Staten en zal vanaf 12 oktober uitgezonden worden op AMC. Op Comic Con, afgelopen week, kreeg de show weer veel aandacht, en werd de trailer voor het nieuwe seizoen voor het eerst getoond. Op Netflix VS is de serie al een tijdje beschikbaar en verwacht wordt dat de serie begin 2015 eindelijk beschikbaar zal zijn op Netflix Nederland. Vooralsnog zijn dit helaas alleen geruchten, en is nog niets bevestigd door Netflix.

‘The Walking Dead’ is gebaseerd op de gelijknamige comics van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard. Het is een post-apocalyptische horror drama dat zich afspeelt in en om Atlanta, Georga, VS in een wereld waarin de doden weer tot leven komen als mensetende zombies. In de serie  word het woord zombie alleen nooit gebruikt en worden de ondoden o.a. ‘walkers’ genoemd.

Tijdens de serie volgen we Rick Grimes nadat hij ontwaakt uit een coma in een wereld die is overspoeld met ‘walkers’. Hij gaat op zoek naar zijn familie en komt onderweg vele andere overlevende tegen. Ze kijken naar hem om hun te helpen overleven.

Het verhaal is gericht op de toestand van Rick’s groep die trachten te overleven in een wereld die zij niet meer herkennen, waarin geweld en wantrouwen dagelijkse kost zijn. En niet alleen de ‘walkers’ vormen een bedreiging voor de groep, ook tegen de levende moeten zij vechten voor hun overleving.

Bekijk de trailer voor seizoen 5 hier.
6 reacties voor Komt ‘The Walking Dead’ naar Netflix Nederland?

 1. Louis - 12:37, 29-07-2014:

  Echt….echt… Jammer dat zo lang op zich laat wachten dat op Netflix komt!! Zit niks anders op dan afwachten! Het zou een grote aanwinst zijn als de serie erop zetten.

 2. Gerald Boudewijn Maria Ballenbaaszoon - 15:34, 06-08-2014:

  Jezus Christus wat een onzin om zo lang te wachten hierop. Beter dat ik ze gedownload heb gekeken. Netflix i am dissapoint.

 3. Dave Graveth - 15:40, 19-08-2014:

  The walking dead wordt dezelfde week meestal 1á 2 dagen later op FOX uitgezonden dus waarom downloaden?

 4. Rick - 11:07, 30-08-2014:

  Wanneer komt the walking dead naar netflix nederland? En waarom lopen wij zover achter met films en series anno 2014 :s

 5. Harm - 22:59, 13-10-2014:

  the walking dead season 1 2 3 kunnen toch wel geplaast worden? erg jammer

 6. richard - 21:49, 07-11-2014:

  Welkom in nederland , wij zijn overal de laatste mee.