Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Marokkaan geeft rijles gaat door met tweede seizoen

Datum: 23/05/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Marokkaan geeft rijles gaat door met tweede seizoen

Marokkaan Geeft RijlesNieuwe afleveringen van de best bekeken Nederlandse webserie ooit zijn gisteravond in première gegaan in Het Ketelhuis in Amsterdam.

Rijinstructeur Mo’ is terug voor een tweede seizoen van ‘Marokkaan Geeft Rijles’ dat gisteravond in première is gegaan. Het eerste seizoen was al een ongekend succes met meer dan 700.000 kijkers per aflevering en meer dan 8 miljoen kijkers in totaal. En seizoen twee beloofd nog groter te worden dankzij het nieuwe productieteam en nieuwe verhaallijnen.

Met zijn knalrode auto, vol met deuken en roestvlekken, helpt Mo’ beginnende bestuurders om hun rijbewijs te halen. Hoewel deze vriendelijke mocro er alles aan doet om zijn leerlingen alles van A-Z te leren, zijn de methodes op zijn minst onconventioneel te noemen. Naast de standaard rijvaardigheden ziet Mo’ er ook toe dat zijn leerlingen weten hoe ze een auto moeten wassen of hoe ze het beste spanga chicks kunnen scoren.

De insteek van het nieuwe productieteam, bestaande uit Mertabi Producties, Biko, Ism NewBeTV en regisseur Ivan Lopez, is om van ‘Marokkaan Geeft Rijles’ de grappigste en best bekeken webserie van Nederland te maken. En met meer dan 150.000 abonnees en 20 miljoen kijkers zijn ze al goed op weg.

Gisteravond is de eerste aflevering van het tweede seizoen in première gegaan in Het Ketelhuis in Amsterdam en is nu ook te zien op het YouTube-kanaal van Mert Ugurdiken. Er zal wekelijks een nieuwe aflevering online worden gezet.
Comments are closed.