Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Marseille: De eerste Franstalige Netflix Original

Datum: 12/09/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Marseille: De eerste Franstalige Netflix Original

Netflix LogoEind 2015 zal Netflix haar eerste Franstalige Original serie ‘Marseille’ lanceren, exclusief te zien bij Netflix, zo maakte de streamingdienst onlangs bekend. ‘Marseille’ zal bestaan uit acht afleveringen en focust zich op het verhaal van Robert Taro.

Al 25 lange jaren is Robert Taro de burgemeester van de rijke havenstad. Maar tijdens de komende verkiezingen zal hij de concurrentie aan moeten gaan met de man die hij koos als zijn erfgenaam, een ambitieuze jonge man die de lat hoog legt.  Het is een verhaal over macht, afpersing en corruptie – in een gevecht rond wraak, gedreven door drugsbaronnen, politici, vakbonden en de politieke spelers van de stad.

‘Marseille’ neemt de kijker mee het politieke arena in waar het oude regime van traditionele politici de strijd aan gaat met de jongere generatie van criminelen en schurken en soms zelf, hun eigen erfgenamen.

De serie wordt geheel gefilmd en geproduceerd in Frankrijk en is gecreëerd en geschreven door Golden Globe winnaar Dan Franck. De productie zal in de lente van 2015 van start gaan. Verwacht wordt dat de serie eind 2015 in alle Netflix regio’s in première zal gaan.
Comments are closed.