Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

‘Marvel’s Daredevil’ cast geeft een kijkje achter de camera

Datum: 16/04/2015 | Reacties uitgeschakeld voor ‘Marvel’s Daredevil’ cast geeft een kijkje achter de camera

Daredevil logoWie heeft de nieuwe Netflix-Original superhelden serie ‘Marvel’s Daredevil’ al gekeken? Voor wie meer wilt weten over de serie heeft Netflix een leuke video in elkaar gezet. De video bevat geen spoilers, dus bekijk hem gerust.

Acteurs Charlie Cox (Matt Murdock), Elden Henson (Foggy Nelson), Deborah Ann Woll (Karen Page), Rosario Dawson (Claire Temple), Vincent D’Onofrio (Wilson Fisk) praten over hun rollen in de spannende serie ‘Marvel’s Daredevil’.

Matt Murdock is als kind blind geraakt en zijn andere zintuigen hebben zich zeer sterk ontwikkeld. Jaren later vecht hij als overdag als advocaat tegen ongerechtigheid en ‘s-nachts vecht hij als de gemaskerde superheld Daredevil tegen het kwaad in Hell’s Kitchen, New York. Matt doet er alles aan om de stad veiliger te maken, maar slechterik Wilson Fisk maakt het hem niet makkelijk.

De serie, die op 10 april 2015 in première ging op Netflix, wordt geprezen door zowel leden als reviewers. Momenteel heeft de serie een waardering van 97% op de Rotten Tomatoes, een site die reviews verzamelt van diverse media.

Marvel’s Daredevil is het eerste resultaat van de samenwerking tussen Netflix en Marvel. De twee partijen zijn van plan om samen vijf nieuwe superhelden series te ontwikkelen.

Bekijk de featurette hier.
Bekijk het volledige eerste seizoen van ‘Marvel’s Daredevil’ hier.
Comments are closed.