Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Mike Colter is de superheld Luke Cage

Datum: 02/01/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Mike Colter is de superheld Luke Cage

Luke_Cage_Mike_ColterMarvel en Netflix zijn gestart met het ontwikkelen van de nieuwe reeks superhelden series over ‘Daredevil’, ‘Jessica Jones’, ‘Luke Cage’, Iron Fist’ en ‘The Defenders’, die komende jaren exclusief bij Netflix in première zullen gaan. ‘Daredevil’ en ‘Jessica Jones’ zijn al volop in productie, en onlangs is er bekend gemaakt dat wie de titelrol in ‘Luke Cage’ gaat spelen.

De superheld Luke Cage zal worden gespeeld door Mike Colter, die onlangs in verscheidene films en series verscheen, waaronder ‘Salt’, ‘Men In Black 3’ en ‘The Good Wife’. Voordat Luke Cage zal schijnen in zijn eigen serie, zal hij Jessica Jones bijstaan in ‘Marvel’s AKA Jessica Jones’ die eind 2015 in première zal gaan.

Jessica Jones zal worden gespeeld door Krysten Ritter. In ‘Marvel’s AKA Jessica Jones’ ontmoet de superheldin Jessica Jones de geheimzinnige Luke Cage in een crimineel verband. De ontmoeting met Luke Cage en zijn mysterieuze verleden heeft wat dramatische consequenties voor Jessica Jones – consequenties die zij niet voorzien had.

‘Daredevil’ is de eerste superhelden serie die bij Netflix in première zal gaan. Daarna zullen ‘Marvel’s AKA Jessica Jones’ en ‘Luke Cage’ volgen. De laatste serie in de reeks zal gaan over de superheld ‘Iron Fist’, maar er zijn nog geen details bekend over deze serie.

Deze vier series zullen worden gevolgd door een nieuwe miniserie over ‘The Defenders’, waarin een droom team van superhelden samen komt om te strijden tegen het kwaad en schurken.

De komende series zullen exclusief op Netflix beschikbaar zijn voor streaming.
Comments are closed.