Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Mysterie rondom trailer van Netflix Original serie ‘Sense8’

Datum: 08/05/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Mysterie rondom trailer van Netflix Original serie ‘Sense8’

sense8 netflixOnlangs publiceerde Netflix de eerste trailer voor hun nieuwe science fiction serie ‘Sense8’, van de makers van onder andere ‘The Matrix’, ‘Changling’, Cloud Atlas’ en ‘World War Z’. Kort hierna ontstond er enige verwondering op het internet over een bepaalde scene in de trailer.

In de clip is een acteur te zien die heftig schietend op zijn knieën over de grond glijd. Op het eerste gezicht niets bijzonders, maar wie aandachtig kijkt ziet een cameraman, een afgeplakte route en een touw om de acteurs middel waaraan hij wordt voortgetrokken.

Screen shot sense8Vele vroegen zich af of dit een scene is in de aankomende serie, of dat Netflix een grote fout heeft gemaakt in de bewerking van de trailer.

Gelukkig bracht maker J. Michael Straczynski opheldering over de scene door via Twitter te communiceren dat de scene in de trailer van een van de verhalen in de serie is waarin een film wordt opgenomen. In andere woorden, geen mysterie rondom de scene en geen grote fout van Netflix. Eerder een hele goede manier om hun nieuwe serie besproken te krijgen.

De 12 afleveringen van ‘Sense8”, van de makers van ‘The Matrix’, ‘Cloud Atlas’ en ‘Jupiter Ascending’, zullen op vrijdag 5 juni in première gaan op Netflix.

Bekijk de trailer voor ‘Sense8’ hier.
Comments are closed.