Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Narcos: De nieuwe originele Netflix serie

Datum: 02/04/2014 | 2 reacties

NetflixPablo Escobar was de beruchtste Colombiaanse drugsbaron, die een van de rijkste mensen ter wereld werd dankzij zijn handel in cocaïne. Zijn ‘Medellínkartel’ handelde in coca van inferieure kwaliteit en op zijn toppunt verdiende hij hier ongeveer 1 miljoen euro per dag mee en domineerde hij 80% van de markt. Escobar gebruikte het geld onder andere voor het helpen van de arme bevolking in Columbia. Maar ook voor het omkopen van overheidsdienaren. Later ging Escobar zelf ook de politiek in, met veel steun van de arme bevolking, waaronder hij mateloos populair was. Escobar werd in 1993 tijdens zijn arrestatie doodgeschoten, waarna het ‘Medellínkartel’ uiteen viel.

En op Escobar’s leven is de nieuwe Netflix Original gebaseerd. De serie die begin 2015 in premiere zal gaan zal in eerste instantie bestaan uit 10 afleveringen. Braziliaanse filmster Wagner Moura zal de rol van Escobar op zich nemen en zal binnenkort beginnen met filmen in Columbia.

“Ons doel is om het ware verhaal te vertellen over hoe cocaïne zo’n groot probleem is geworden in de VS en Europa, en hoe het allemaal is begonnen in Medellín”, aldus Jose Padilha, executive producer.

“Wij verheugen ons erop samen met Jose en Wagner te werken om dit aangrijpend en tijdloos verhaal te vertellen,” zegt Katie O’Connell, Chief Executive Officer van Gaumont International Television. “Netflix is de perfecte partner om deze serie te lanceren en we zijn blij om samen met dit fantastische team eraan te werken.
2 reacties voor Narcos: De nieuwe originele Netflix serie

  1. Martijn - 03:12, 06-04-2014:

    Ga ik zeker kijken dese serie

  2. Première datums aankomende Netflix-Original series en films | Flixfilms - 19:32, 31-01-2015:

    […] Narcos […]