Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Neem een kijkje achter de schermen bij Marco Polo

Datum: 06/11/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Neem een kijkje achter de schermen bij Marco Polo

Marco Polo 2Vele mensen kennen de naam Marco Polo, maar weinig mensen kennen het echte verhaal achter de legendarische avonturier Marco Polo. De tien afleveringen van de nieuwe Netflix Original-serie ‘Marco Polo’ zullen vanaf 12 december 2014 te zien zijn bij Netflix.

De miljoenen kostende serie, vol seks en martial arts, belooft Netflix’ eigen ‘Game of Thrones’ te worden. En nu geven ze ons vast een kijkje achter de schermen. Maak je klaar voor een bijzonder avontuur in het hof van de 13e eeuwse Chinese heerser Kublai Khan.

Dit  meeslepende historische drama is onder andere opgenomen in italië, Kazachstan en in Maleisië. De serie heeft een zeer internationale cast. De Italiaanse nieuwkomer Lorenzo Richelmy speelt de rol Marco. De Chinese Zhu Zhu (‘Cloud Atlas’) speelt zijn geliefde, Kokachin. Dan is er nog de Britse Benedict Wong (‘Prometheus’), de Australische Remy Hii (‘Treading Water’), de Amerikaanse Rick Yune (‘Olympus has fallen’) en Tom Wu (‘Skyfall’) uit Hong Kong.

De serie is geproduceerd door John Fusco, schrijver van de Academy-Award nominatie Spirit: Stallion of the Cimarron, in samenwerking met Dan Minahan (Game of Thrones). ‘Marco Polo’ is geproduceerd door Netflix en The Weinstein Company.

Voor meer informatie over ‘Marco Polo’, volg de komende weken #Marco Polo, @MarcoPoloMP op Twitter en Instagram en www.Netflix.com/MarcoPolo.

Bekijk de eerste behind-the-scenes beelden hier.

 
Comments are closed.