Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Neem plaats aan de ‘Chef’s Table’

Datum: 16/10/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Neem plaats aan de ‘Chef’s Table’

A dish from chef Niki Nakayama in Netflix's "Chef's Table."  Photo credit: Beth Dubber for NetflixHeb je altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen in het leven en de keuken van een wereldberoemde culinaire professional? Netflix geeft je vanaf 2015 die kans met de zesdelige documentaire ‘Chef’s Table’ van de geprezen filmmaker David Gelb.

Een chef’s table is een tafel in of uitkijkend op de keuken van een restaurant. Doorgaans is er maar maximaal 1 zo’n tafel aanwezig in een restaurant en wordt deze gereserveerd voor VIPs en speciale gasten. Maar nu geeft Gelb ons een plaats aan de tafel.

In de Netflix Original documentaire volgen we wereldberoemde chefs in  hun keukens. De deelnemende chef-koks zijn Ben Shewry van Attica Restaurant in Melbourne (Australië), Magnus Nilsson van Fäviken in Järpen (Zweden), Francis Mallmann van El Restaurante Patagonia Sur in Buenos Aires (Argentinië), Niki Nakayama van N/Naka Restaurant in Los Angeles (VS), Dan Barber van Blue Hill Restaurant in New York City (VS) en Massimo Bottura van Osteria Francescana in Modena (Italië).

A dish from chef Francis Mallmann in Netflix's "Chef's Table."  Photo courtesy of Netflix

A dish from chef Ben Shewry in Netflix's "Chef's Table."  Photo courtesy of Netflix
Comments are closed.