Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix besteld psychologische thriller serie van ‘Damages’ makers

Datum: 29/10/2013 | 3 reacties

NetflixOriginele series van Todd A. Kessler, Daniel Zelman en Glenn Kessler exclusieve première op Netflix

Netflix heeft een nieuwe psychologische thriller serie besteld bij ‘Damages’ makers Todd A. Kessler, Daniel Zelman en Glen Kessler, dat draait om een familie van volwassen broers en zussen, wiens geheimen en littekens worden onthult wanneer de zwarte schaap van de familie, hun broer, terug keert. De eerste seizoen, van Sony Pictures Television, bevat 13 afleveringen en zal exclusief in première gaan voor alle Netflix leden in alle gebieden.

“We waren betoverd na het horen van Todd, Glenn and Daniel’s voorstel, en wisten gelijk dat Netflix de perfecte plek was voor deze spannende familie drama dat de kijkers op het puntje van hun stoel zal doen zitten.” zei Cindy Holland, vice president van originele content voor Netflix.

“Hun werk aan ‘Damages’ was werkelijk zijn tijd vooruit en we zijn trots dat we onze kijkers deze aankomende serie kunnen brengen.”

“We zijn werkelijk verrukt om weer een originele series te ontwikkelen voor Netflix, een bedrijf toegewijd aan cutting-edge verhalen vertellen in een vernieuwende ruimte. Wij zijn even enthousiast over onze relatie met Sony Pictures TV, welke ons continue voorziet van onwrikbare creatieve ondersteuning. Altijd al hebben wij onze eigen draai willen geven aan een familie saga en universale thema’s over familie willen verkennen zoals nooit eerder vertoont op televisie. De serie is een strak gewonden thriller die de complexe band tussen ouders en kinderen, broers en zussen en de rivaliteiten, jaloezieën en verraad in de kern van elke familie verkent.” zeiden Todd A. Kessler, Daniel Zelman en Glenn Kessler.

“De mannen hebben zo hard gewerkt aan het creëren van het juiste concept na het succes van ‘Damages’, zei Jamie Erlicht, president van programmering en productie voor Sony Pictures Television. “Het heeft bijna een jaar gekost om hun voorstel volledig te ontwikkelen en hun geduld is beloont met de ongelofelijke reacties in de gemeenschap, vooral bij Netflix, de perfecte thuis voor deze show.

Met een productie vastgesteld om te beginnen in het begin van 2014, zal de series de wonden en emotionele demonen verkennen die de kern vormen van een moderne Amerikaanse familie. Kessler, Zelman en Kessler zullen functioneren als executive producers van de uur lange drama dat zal worden geproduceerd door Sony Pictures Television voor Netflix.
3 reacties voor Netflix besteld psychologische thriller serie van ‘Damages’ makers

 1. Eveliene - 20:20, 04-12-2013:

  Fijn dat jullie informatie over het recente aanbod aanbieden.
  Ik hoop voor een groot publiek. Daarom wel handig om het ook in correct Nederlands te doen.
  ‘Netflix besteld psychologische thriller serie van ‘Damages’ makers’
  Besteld moet bestelt zijn! Het is gewoon een vervoeging in de tegenwoordige tijd, dus een ‘t’.

 2. Brandy Countryman - 15:37, 24-01-2015:

  Quality content is the main to be a focus for the visitors to pay a quick visit the site, that’s what
  this site is providing.

 3. Gabriel Favela - 11:42, 05-03-2015:

  Truly no matter if someone doesn’t be aware
  of then its up to other users that they will assist, so
  here it occurs.