Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix bestelt exclusief laatste seizoen van The Killing

Datum: 18/11/2013 | Reacties uitgeschakeld voor Netflix bestelt exclusief laatste seizoen van The Killing

The KillingNetflix heeft het vierde en laatste gelimiteerde seizoen van “The Killing” besteld, exclusief voor haar 40 miljoen leden wereldwijd, dat zal dienen als afronding van de serie. De 6-afleveringen serie finale, van Fox Television Studios (FTVS), zal alleen toegankelijk zijn voor Netflix streaming leden in alle Netflix terratoria.

“De rijke verhalen in “The Killing” doen het zeer goed op Netflix, en wij zijn van mening dat het niet meer dan gepast is om Sarah Linden en Stephen Holder een goed afscheid te geven,” zegt Cindy Holland, vice president van originele content voor Netflix. ” Wij kijken ernaar uit om fans -zowel bestaande als nieuwe- een serie te bieden waarvan wij weten dat deze perfect is voor on-demand kijken.”

David Madden, president van Fox Television Studios, zegt, “Het is een ware eerbetoon voor “The Killing” maker Veena Sud, en de geweldige cast geleid door Mireille Enos en Joel Kinnaman, dat fans zo gepassioneerd zijn gebleven over de show. We zijn dankbaar dat onze partners bij Netflix dit zagen en ons de mogelijkheid geven het verhaal op zo’n manier af te maken dat onze loyale kijkers tevreden zal stellen.
De eerste drie seizoenen van “The Killing” zijn nu beschikbaar voor streaming op Netflix wereldwijd.

Gebaseerd op het Deense programma “The Killing”, volgt de serie meerdere moordonderzoeken geleid door moordzaken rechercheurs ‘Sarah Linden’ (Mireille Enos) en ‘Stephen Holder’ (Joel Kinnaman). Seizoen één en twee vertellen het verhaal van de ‘Rosie Larsen zaak’, met Linden en Holder die onderzoek doen naar de moord op een tiener meisje. Seizoen drie pakt het verhaal weer op een jaar na het afsluiten van het onderzoek en volgt de rechecheurs in hun zoektocht naar een weglopster, die hun leid naar een series gruwelijke moorden gelinkt aan een eerder onderzoek van Linden.
Comments are closed.