Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix bevestigd Orange is the New Black seizoen 3

Datum: 06/05/2014 | 5 reacties

Orange Is The New Black Season 3De Netflix Original serie ‘Orange is the New Black’ zal terugkeren voor een derde seizoen, bestaande uit dertien afleveringen. Dit is zojuist bevestigd door verschillende bronnen, onder wie enkelen van de acteurs en schrijvers van de serie op Twitter en Instagram.

De mededeling komt precies een maand voordat ‘Orange is the New Black’ seizoen 2 in première zal gaan op Netflix, op 6 juni 2014.

Daar het nieuws over het derde seizoen net naar buiten is gekomen, is er nog niet veel informatie beschikbaar over de inhoud van het seizoen. Van wat wij weten, zijn er naar verwachting 13 afleveringen en zal het seizoen in 2015 in première gaan.

‘Orange is the New Black’ seizoen 2 is vorig jaar in productie gegaan, en werd een paar weken voordat seizoen 1 in première ging officieel aangekondigd. Hoewel niemand nog de serie had gezien, had Netflix er de volste vertrouwen in, waardoor zij besloten een tweede seizoen te produceren nog voor de eerste aflevering was getoond. ‘Orange is the New Black’ is een enorm succes op Netflix.

Meerdere bronnen berichten dat ‘Orange is the New Black’ de meest populaire serie op Netflix is. Dit betekend dat de serie andere Netflix Originals zoals ‘House of Cards’, ‘Hemlock Grove’ en ‘Lilyhammer’ overtreft.
5 reacties voor Netflix bevestigd Orange is the New Black seizoen 3

 1. Rogier - 08:14, 26-05-2014:

  Leuke site, maar zorg alstublieft dat er wat minde (spel)fouten in de tekst staan…

  – Netflix bevestigd(T) Orange is the New Black seizoen 3
  – onder wie enkelen (n moet weg) van de acteurs en schrijvers van de serie op Twitter en Instagram
  – had Netflix er de (HET) volste vertrouwen in, waardoor zij besloten…
  – Dit betekend(T) dat de serie andere Netflix Originals zoals ‘House of Cards’, ‘Hemlock Grove’ en ‘Lilyhammer’ overtreft.

 2. xx - 20:14, 13-06-2014:

  Inderdaad. Niet alleen hier, zie in veel berichten spelfouten staan. De fouten worden ook niet hersteld.. Doet af aan de geloofwaardigheid helaas.

 3. Sonja - 21:29, 23-06-2014:

  Jammer dat je zelf ook een foutje maakt, minde(r)…. 😉

 4. D - 19:53, 05-08-2014:

  Je kan het toch lezen dus waar maken jullie je druk om zeg haha ! 🙂

 5. Naam Fred - 14:40, 27-12-2014:

  Geweldig dat er een derde seizoen komt. We zijn door seizoen 1 en 2 heen en kunnen niet wachten om verder te kijken. Start ook maar vast met seizoen 4!