Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix bevestigt nieuwe ‘Full House’-serie

Datum: 22/04/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Netflix bevestigt nieuwe ‘Full House’-serie

Full HouseBegin april hoorden wij de eerste geruchten over een mogelijke nieuwe versie van de comedy-serie ‘Full House’ uit 1987. Nu heeft Netflix in een persbericht bevestigd dat de nieuwe serie waar zij aan werken, genaamd ‘Fuller House’, in 2016 in première zal gaan.

Candace Cameron, Jodie Sweetin en Andrea Barber zullen hun rollen als DJ Tanner, Stephanie Tanner en Kimmy Gibbler weer oppakken. John Stamos, die oom Jesse speelde zal ik ‘Fuller House’ te zien zijn in een gastrol.

Momenteel is Netflix in gesprek met de andere acteurs van de originele ‘Full House’ serie over mogelijke gastrollen, waaronder Bob Saget, Mary-Kate en Ashley Olsen, Dave Coulier en Lori Loughlin.

‘Fuller House’ wordt beschreven als een vervolg op ‘Full House’. Dierenarts DJ Tanner is een zwangere weduwe wonend in San Francisco. Haar jongere zusje Stephanie Tanner komt bij haar inwonen om haar te steunen en te helpen met de kinderen. Kimmy Gibbler, DJ’s beste vriendin en alleenstaande moeder, besluit ook bij haar in te gaan wonen om te helpen en neemt haar pittige tiener dochter Ramona mee. Samen met DJ’s rebelse 12-jarige zoon JD, haar neurotische 7-jarige zoon Max en de verwachte baby is het zeker een ‘Fuller House’.

“Als grote fans van het originele ‘Full House’, zijn wij blij om ‘Fuller House’ te presenteren aan de fans over de hele wereld die is opgegroeid met de originele serie, evenals de nieuwe generatie van de wereldwijde kijkers”, zegt Cindy Holland, vice president van originele content voor Netflix.

Jeff Franklin, de man achter ‘Full House’, is ook de maker van de nieuwe serie ‘Fuller House’.

‘Fuller House’ zal in 2016 op Netflix in première gaan. Houdt onze website en Facebook pagina in de gaten voor meer nieuws.

 
Comments are closed.