Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix breidt uit naar Australië en Nieuw Zeeland

Datum: 28/11/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Netflix breidt uit naar Australië en Nieuw Zeeland

NetflixDe Amerikaanse streamingdienst Netflix is al verkrijgbaar in meer dan 50 landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, Latijns Amerika, Groot Brittannië, Ierland, Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, België, Luxemburg en Zwitserland. En aan deze lang lijst kunnen vanaf maart volgend jaar ook Australië en Nieuw Zeeland worden toegevoegd.

In recente jaren heeft Netflix een groot succes behaald, meteen toename van meer dan 20 miljoen nieuwe abonnees in de laatste 19 maanden, waardoor zij in oktober 2014 op meer dan 53 miljoen abonees zaten.

Er is nog niets bekend over de selectie van films en series op de Australische versie van Netflix, maar er kan met zekerheid gezegd worden dat zij in ieder geval zullen beschikken over de vele Original series van Netflix, waaronder avonturen serie ‘Marco Polo’, thriller ‘Bloodline’, superhelden actieserie ‘Daredevil’, SciFi ‘Sense8’ en ‘Grace and Frankie’, een nieuwe komedie van de makers van Friends, die komend jaar zullen worden toegevoegd.

Kortom in 2015 kunnen nog meer mensen in meer dan 50 landen wereldwijd genieten van de Original series van Netflix en de vele andere films en series.
Comments are closed.