Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix en Nintendo werken aan ‘The Legend of Zelda’ serie

Datum: 10/02/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Netflix en Nintendo werken aan ‘The Legend of Zelda’ serie

ZeldaAls we ‘The Wallstreet Journal’ mogen geloven zullen Netflix en Nintendo gaan samenwerken om een serie te maken gebaseerd op de gameklassieker ‘The Legend of Zelda’. Volgens één van de bronnen gaat de serie over Link, die de fantasiewereld Hyrule en prinses Zelda moet redden. De serie zal een soort ‘Game of Thrones’ moeten worden voor de hele familie.

Het project is nog echt in de beginfase. Er zou nog naar een schrijver worden gezocht voor de live-action tv serie. Hoe ze de groengemutste hoofdpersoon Link zullen neerzetten is ook nog maar de vraag. In de games praat Link namelijk nooit en heeft hij geen duidelijke karaktertrekken omdat hij eerder een middel is voor de speler om de fantasiewereld te ontdekken.

Nintendo heeft eerder een poging gedaan tot het verfilmen van ‘The Legend of Zelda’. De geanimeerde serie verscheen in 1989 en hield het niet meer dan dertien afleveringen vol. Veel andere verfilmingen van Nintendo games stelde hun gamers ook niet tevreden. Netflix heeft in elk geval een hele goede trackrecord wat betreft hun originele producties, dus hopelijk weten ze ook hier een hit-serie van te maken die hun fans, en de fans van de game niet teleur zal stellen.

Vooralsnog willen Nintendo en Netflix niet ingaan op het gerucht.

 
Comments are closed.