Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix introduceert goedkoper SD-abonnement

Datum: 12/05/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Netflix introduceert goedkoper SD-abonnement

Netflix introduceert goedkoper abonnementStreaming service Netflix heeft eerder een proef gedaan met goedkopere abonnementen, als een alternatief op het standaard abonnement, en met de nieuwe prijsverhoging voor een standaard lidmaatschap van 1 euro worden ook officieel de goedkopere abonnementen geïntroduceerd.

Het nieuwe abonnement kost €7,99 per maand, maar laat je maar op 1 scherm tegelijkertijd streamen – en niet in HD. Het abonnement is ideaal voor mensen die alleen Netflix bekijken op bijvoorbeeld de iPad, iPhone of andere mobiele apparaten die geen HD ondersteunen of vereisen.

Wanneer je interesse hebt in het nieuwe abonnement, kun je naar Netflix.com/nl en deze bestellen. Wanneer je al een bestaande klant bent, is het ook mogelijk om je abonnement te downgraden. Er zijn geen kosten verbonden aan het aanpassen van je Netflix abonnement.

Netflix heeft ook de abonnementsprijs verlaagd van hun uitgebreide abonnement, welke je de mogelijkheid bied om Netflix op 4 schermen tegelijkertijd te bekijken – en in HD. Voorheen koste dit abonnement €12,99, maar is nu verlaagd naar €11,99. Bestaande klanten hoeven geen actie te ondernemen om gebruik te maken van deze lagere prijs.

De meest populaire abonnementsvorm is de ‘standaard’ van €8,99 per maand. Dit abonnement laat je Netflix bekijken op 2 apparaten tegelijkertijd en in HD.

 
Comments are closed.