Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix is beschikbaar in Cuba

Datum: 10/02/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Netflix is beschikbaar in Cuba

The Netflix logo is shown in this file illustration photograph in Encinitas, CaliforniaVanaf vandaag kunnen de Cubanen ook genieten van de vooraanstaande streamingdienst Netflix. Om abonnee te worden van de streamingdienst zullen zij wel moeten beschikken over een internet connectie en de mogelijkheid tot het verrichten van internationale betalingen.

Niet alleen zullen de inwoners van Cuba nu kunnen genieten van de geweldige en unieke Netflix-Original producties zoals de series ‘House of Cards’, ‘Orange is the New Black’ en ‘Marco Polo’, de kinderseries ‘All Hail King Julien’, ‘The Adventures of Puss in Boots’ en ‘VeggieTales’ en de Academy-Award genomineerde documentaires ‘Virunga’ en ‘The Square’, maar ook van een wijde selectie aan films, series en kinderprogramma’s, net als andere Latijns-Amerikaanse landen.

Netflix is begonnen met de introductie van hun dienst in Latijns-Amerika in 2011 en telt nu meer dan 5 miljoen leden. Netflix abonnees met een breedband connectie kunnen kijken wat, waar en wanneer ze maar willen op elke Netflix-compatibel device.

 
Comments are closed.