Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix’ komende series

Datum: 03/10/2013 | 3 reacties

house-of-cards-season-2-netflix

Netflix heeft in de afgelopen maanden aangekondigd dat er weer een aantal aankomende series, exclusief verkrijgbaar op Netflix verkrijgbaar zullen zijn. Na het succes van de eigen productie  series House of Cards zal Netflix binnen een jaar minstens vijf grote eigen producties releasen. Wij zullen verder ingaan op de volgende series zodra Netflix deze heeft aankondigen.

Hemlock Grove

Werewolven en vechten zullen al snel je televisie over nemen zodra  de Netflix horror-series Hemlock Grove in première gaat. De regisseur voor deze series is overgelaten aan niemand anders dan de Amerikaanse horror koning Eli Roth, die achter films zit als Hostel en Cabin Fever. De serie neemt als centraal punt de stad Hemlock Grove, waar een meisje wordt vermoord en de jacht op de moordenaar wordt gestart. Maar kan de monster gevonden worden in een stad waarin iedereen geheimen heeft. In de hoofdrollen zijn oa Famke Janssen en Bill Skarsgård. De serie heeft naar verluid meer dan 45 miljoen dollar gekost.

Hemlock Grove is op 19 april 2013 in première gegaan.

Arrested Development

De Amerikaanse komedie serie Arrested Development is was in 2006 gecanceld na drie seizoenen door lage kijkcijfers. Netflix heeft de rechten voor deze series overgekocht en heeft een vierde seizoen ontwikkeld. Hoewel de series oorspronkelijk niet erg populair was en lage kijkcijfers behaalde, heeft deze inmiddels cultstatus bereikt en is het waarschijnlijk een van de meest verwachte Netflix producties. In de hoofdrollen vinden we Jason Bateman en Michael Cera.

Arrested Development is op 26 mei 2013 in première gegaan.

Orange is the new Black

Jenji Kohan, de vrouw achter de succesvolle series Weeds, heeft in samenwerking met Netflix een komedie-/drama series ontwikkeld, Orange is the new Black,  gebaseerd op Piper Kermans biografie. Piper Kerman werd in 1998 opgepakt voor het witwassen van geld en smokkelen van verdovende middelen. Ze pleitte schuldig en zat 15 maanden vast in een Amerikaanse vrouwen gevangenis. Orange is the new Black bestaat uit 13 afleveringen en heeft in de hoofdrollen oa Jason Biggs, Taylor Schilling en Laura Prepon.

Orange is the new Black is 11 juli 2013 in première gegaan.

Turbo: F.A.S.T (Fast Action Stunt Team)

In februari kondigde Netflix aan om in samenwerking met Dreamwworks Animation een animatie serie te creëren op basis van de aankomende film Turbo. Deze series zal Netflix eerste eigen productie zijn rechtstreeks gericht op kinderen. Turbo: F.A.S.T zal gaan over een slak die na een ongeluk bijzonder snel wordt en begint aan een fantastisch avontuur. De series stemmen worden opgenomen door o.a. Ryan Reynolds, Paul Giamatti en Samuel L. Jackson.

Turbo: F.A.S.T. zal in december 2013 in première gaan.

Sense8

In samenwerking met de makers van The Matrix, V for Vendetta en Babylon 5 brengt Netflix jou de science fiction serie Sense8. Er zijn niet veel details over de show bekend, maar we denken dat men een sombere en hersenkrakende serie kan verwachten. Voorlopig zijn er 10 afleveringen gepland. Als Sense8 een succes blijkt te zijn worden er naar verwachting  meer afleveringen geproduceerd.

Sense8 gaat in 2014 in première.

House of Cards – Seizoen 2

De politieke drama House of Cards was zo’n groot succes onder critici en kijkers, dat Netflix heeft besloten een tweede seizoen te ontwikkelen. Netflix begon met het filmen van seizoen 2 in maart, met Kevin Spacey terug in de hoofdrol van de cynische politicus Francis Underwood. In het eerste seizoen zat David Fincher (The Social Network, Slumdog Millionaire) in de regisseursstoel. Het is echter onzeker of hij die positie weer vervult voor seizoen 2.

House of Cards seizoen 2 zal in 2014 in première gaan.
3 reacties voor Netflix’ komende series

 1. Reginald - 21:46, 03-10-2013:

  Top!Dan ben ik lekker zoet met alle series!!

 2. rik - 21:38, 23-01-2014:

  Er is nu inderdaad veel te zien, en al helemaal mooi dat er nu ook iets is waar je discovery channel op kan terug zien.

  alleen zouden er nog wel een paar nieuwere series bij kunnen net als house of cards, bijvoorbeeld; railroad Alaska / Airplane repo, en gold rush/ How do they do it.

  Maar als Netflix eenmaal in duitsland beschikbaar ik gaan de tellers van gebruikers heel snel lopen.

 3. Louise - 17:31, 11-03-2014:

  Met grote smart zit ik te wachten op de nieuwe series van Drop Dead Diva. Kunnen jullie me goed nieuws brengen? Bedankt groet Louise