Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix komt met eerste anime-serie

Datum: 27/06/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Netflix komt met eerste anime-serie

Knights of SidoniaAnime begint ook in Nederland steeds populairder te worden met dank aan grote namen zoals Pokémon. En Netflix helpt mee aan de opkomst van de Japanse tekenfilms met hun eigen Netflix Original-animeserie: ‘Knights of Sidonia’. En zoals het een waardige anime serie betaamd is deze eerste Netflix original te bekijken in het Japans, met Nederlandse ondertiteling.

‘Knights of Sidonia is gebaseerd op de populaire mangareeks van Tsutomu Nihei en geproduceerd door Polygon Pictures in Tokyo en wordt geregisseerd door Kobun Shizuno. De serie brengt veel aspecten van de Japanse cultuur samen zoals manga, cel-animatie, kanji en grote robots.

De jonge Nagate Tanikaze woont op het gigantische ruimteschip Sidonia, duizend jaar na de vernietiging van de aarde. De beschaving aan boord het schip bestaat uit genetisch gemanipuleerde mensen, en wordt bedreigd door de Gauna, gedaante wisselende buitenaardse wezens die uit zijn op het elimineren van de menselijke beschaving. Wanneer blijkt dat Nagate een vaardig piloot is, wordt hij een van de elite
verdedigers van Sidonia.

De serie zal vanaf 4 juli exclusief op Netflix in première gaan.

 
Comments are closed.