Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix kondigt mysterieuze Netflix-Original serie ‘The OA’ aan

Datum: 06/03/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Netflix kondigt mysterieuze Netflix-Original serie ‘The OA’ aan

Brit MarlingStreamingdienst Netflix heeft de nieuwe drama serie ‘The OA’ aangekondigd, met Brit Marling in de hoofdrol. Brit Marling is een actrice, schrijver en producer vooral bekend van de films ‘Arbitrage’, ‘I, Origins’ en de komende film ‘The Keeping Room’. Zij heeft ook gespeeld in de films ‘The East’ en ‘Sound of My Voice’ die zij tevens ook produceerde en co-geschreven samen met Zal Batmanglij.

Zal Batmanglij zal weer samenwerken met Marling met ‘The OA’. Samen zullen zij de serie produceren en schrijven. Batmanglij is heeft als regisseur en schrijver veel indruk gemaakt tijdens de 2011 Sundance Film Festival met zijn debuut film ‘Sound of My Voice’. Ook Dede Gardner en Jeremy Kleiner van de Oscar winnende productie ‘12 Years a Slave’ en Michael Sugar (‘True Detective’) zullen meewerken aan de serie als executieve producers.

Netflix en de producenten van ‘The OA’ zeggen verheugd te zijn met de onderlinge samenwerking en de samenwerking met Marling en Batmanglij. Veel meer informatie geven zij echter niet vrij over de verwachte serie. We weten dat het een drama serie wordt bestaande uit acht afleveringen van een uur en dat deze in 2016 in première zal gaan in alle Netflix regio’s.

 
Comments are closed.