Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix kondigt verdere uitbreiding in Europa aan

Datum: 21/05/2014 | 1 reactie

netflix europe‘s-Werelds grootste online streamingdienst Netflix heeft een aanzienlijke uitbreiding in Europa aangekondigd. Eind dit jaar wil de streaming dienst ook in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, België en Luxemburg actief zijn.

Zodra de dienst in deze landen live gaat kunnen de nieuwe leden in deze landen direct kijken naar een selectie Hollywood films en nationale en internationale TV series en films, waaronder de veelgeprezen Netflix Originals, waar en wanneer ze maar willen, op vrijwel elke TV, tablet, smartphone, game console en computer.

Inwoners van deze landen die geïnteresseerd zijn in de dienst kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor een email alert service op  www.netflix.com. Zodra Netflix in hun land word gelanceerd ontvangen zij een email van Netflix.

Overige informatie, zoals prijzen en programmering, zal later worden bekend gemaakt. Speculatie is dat de prijzen in deze landen gelijk zullen zijn aan de nieuwe Europese prijzen die onlangs voor o.a. Nederland zijn doorgevoerd. Ook specifieke lanceringsdatums zijn nog niet bekend.

Het nieuws van de uitbreiding valt samen met de aankondiging dat het Europese hoofdkantoor van Netflix zal verhuizen van Luxemburg naar Nederland.

 
1 reactie voor Netflix kondigt verdere uitbreiding in Europa aan

  1. Marjorie - 18:48, 05-03-2015:

    Wonder what Neflix would make of the competency model for their HR startegies? I’d guess they’d realize the CM means nothing without motivation/opportunity. It’s a fixed model when we need a new, more responsive, resilient, adaptable kind of approach. What do you think?