Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix kondigt vierde seizoen ‘Orange is the New Black’ aan

Datum: 16/04/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Netflix kondigt vierde seizoen ‘Orange is the New Black’ aan

OITNBVorige week lieten we al weten dat er een nieuwe trailer beschikbaar is voor het aankomende derde seizoen van de populaire Netflix-Original serie ‘Orange is the New Black’. En nu heeft Netflix meer goed nieuws voor de fans van de veelgeprezen comedyserie. Nog voordat het derde seizoen op 12 juni in première gaat, hebben zij een vierde seizoen aangekondigd van ‘Orange is the New Black’.

De serie, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Piper Kerman, geeft een intrigerende blik in de wereld van de gevangenen van vrouwengevangenis Lichtfield tijden Piper Chapmans verblijf daar. De fouten uit haar verleden hebben haar ingehaald en zij wordt veroordeeld tot 15 maanden celstraf. In de excentrieke groep gevangenen, bestaande uit o.a. Red, Crazy Eyes, Taystee, Poussey, Sophia, Daya, Gloria, Big Boo, Pennsatucky en Alex, vindt zij niet alleen onverwachte vriendschappen, maar ook conflicten.

De eerste twee seizoen zijn nu al beschikbaar op de streamingdienst. Het derde seizoen zal op 12 juni in premiere gaan. Wanneer het vierde seizoen zal komen is nog niet aangegeven, maar wij verwachten dat we hier nog een jaartje op zullen moeten wachten.

Bekijk de trailer van ‘Orange is the New Black’ seizoen 3 hier.
Comments are closed.