Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix koopt film van ‘True Detective’ regisseur

Datum: 04/03/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Netflix koopt film van ‘True Detective’ regisseur

Beast of no nationStreamingdienst Netflix heeft de exclusieve rechten gekocht voor de film ‘Beast of No Nation’, geregisseerd door Cary Fukunaga, de regisseur van het eerste seizoen van de succesvolle serie ‘True Detective’.

De film ‘Beast of No Nation’ verteld het verhaal van de jonge Agu, een kindersoldaat in West Afrika, en zal worden gespeeld door nieuwkomer Abraham Attah. De Emmy en Golden Globe genomineerde Idris Elba (‘Luther’, ‘Prometheus’) speelt zijn Commandant, hij neemt Agu in en instrueert hem in de wegen van oorlog. Ook Ama K. Abebrese, Grace Nortey, David Dontoh en Opeyemi Fagbohungbe zullen te zien zijn in de film.

Netflix heeft naar verluid $12 miljoen betaald voor de rechten van de film die in alle Netflix regio’s te zien zal zijn, evenals in geselecteerde Amerikaanse bioscopen. De film is gebaseerd op de gelijknamige veelgeprezen roman uit 2005 van de Nigeriaanse auteur Uzodinma Iweala.

“‘Beast of No Nation’ is een krachtige film dat zich prachtig ontvouwt in de handen van Cary Fukunaga met Idris Elba die een spectaculaire prestatie levert,” zei Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer.”Wij zijn zo trots om een film van dit caliber naar Netflix leden wereldwijd te kunnen brengen op dezelfde tijd dat deze te zien zal zijn in geselecteerde bioscopen.”

Netflix heeft nog geen release datum aangekondigd, maar de productie van de film loopt sinds 2013. Wellicht kunnen we de film dit jaar nog verwachten op Netflix.

 
Comments are closed.