Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix Nederland gelanceerd

Datum: 11/09/2013 | 1 reactie

netflix nederlandIn de nacht van dinsdag op woensdag is Netflix, ‘s-werelds grootste internet televisie netwerk, met meer dan 37 miljoen leden in meer dan 40 landen wereldwijd, in Nederland gelanceerd! Vanaf vandaag hebben ook Nederlanders directe toegang tot een breed assortiment aan tv shows en films gestreamed van Netflix, voor maar € 7,99 per maand.

Netflix heeft entertainment gerevolutioneerd met hun streaming service, door directe toegang te bieden tot hun films en tv shows. Het enige wat je hier voor nodig hebt is een media device en een internet connectie. Naast de Hollywood blockbusters, documentaires, series, independent-films, stand-up comedy en een breed scala aan kinder titels, bied Netflix Nederland ook Nederlandse titels aan.

Mede-oprichter en CEO van Netflix Reed Hastings zegt trots te zijn de toekomst van televisie naar Nederland te hebben gebracht. “De Nederlanders hebben geweldige breedband connecties, maar tot vandaag hebben zij niet volledig gebruik van kunnen maken van deze snelle connecties. Nu kunnen mensen in Nederland zich aanmelden en direct geweldige series en films bekijken voor een laag maandelijks bedrag. Wij willen ons het eerste jaar vooral richten op naamsbekendheid en het aanbieden van de best mogelijke kwaliteit. Zo zijn wij 6 jaar geleden ook in Noord-Amerika begonnen, nu is 1 op de 3 huishoudens geabonneerd.”

Netflix biedt een geweldige entertainment ervaring met vele titels beschikbaar in HD en met Dolby® Digital 5.1 surround sound. Nederlanders kunnen Netflix een maand lang gratis proberen door zich aan te melden op www.netflix.nl.

Netflix is beschikbaar op vrijwel elk apparaat met een internet connectie; computers, smartphones, Smart TV’s en game consoles. Netflix biedt automatisch de beste mogelijke kwaliteit op de beschikbare bandbreedte.

Kijk je favoriete series en films waar en wanneer je maar wilt, in de best mogelijke kwaliteit.
1 reactie voor Netflix Nederland gelanceerd

  1. Naamlennart - 21:58, 18-03-2014:

    lennart zwemer