Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix nu ook in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Luxemburg

Datum: 19/09/2014 | 1 reactie

Netflix LogoMet de lancering van Netflix in België en Luxemburg vandaag, is Netflix nu in meer dan zes Europese landen beschikbaar. Deze landen zorgen voor een toevoeging van meer dan 60 miljoen breedband huishoudens aan de potentiële markt van Netflix, en kunnen vanaf vandaag de vele films en series streamen vanaf Netflix voor een vaste lage prijs per maand, waaronder grote Hollywood producties, lokale en internationale TV series en Netflix Originals.

Reed Hastings, Netflix mede-oprichter en CEO zegt dat Netflix warm werd onthaald door de  Europese landen. De mensen in Europa houden van het breed aanbod van Netflix en om films en series te kunnen bekijken waar en wanneer ze willen, zonder reclames en op bijna elk apparaat. In de nieuwe landen zijn het vooral de Netflix Originals die met veel enthousiasme werden ontvangen.

Netflix is vanaf € 7,99 per maand nu ook beschikbaar in Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. In Zwitserland is de prijs CHF 11,90. Deze nieuwe markten kunnen natuurlijk ook allemaal genieten van de eerste maand gratis. Dus iedereen kan zich direct aanmelden en beginnen met streamen.

De content in elke regio is volledig gelokaliseerd, wat betekend dat Netflix ondertiteling en nasynchronisatie bied in de lokale taal voor films en series. Elke markt is gelanceerd met meer dan 100 titels, en de komende maanden zal er nog veel meer worden toegevoegd. Flixfilms zal je updates blijven geven over de nieuwe toevoegingen en nieuws in jouw regio.

Vind meer nieuws en nieuwe films en series met Flixfilms in de volgende markten:

Frankrijk: www.flixfilms.fr (Frans)
Duitsland: www.flixfilme.de (Duits)
Groot-Brittannië: www.flixfilm.co.uk (Engels)
Denemarken: www.flixfilm.dk (Deens)
Nederlands: www.flixfilms.nl (Nederlands)

 
1 reactie voor Netflix nu ook in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Luxemburg

  1. Netflix’s nieuwst Original: Love | Flixfilms - 15:08, 19-09-2014:

    […] De aankondiging van deze serie valt gelijk met de lancering van Netflix in zes Europese landen. De streamingdienst is nu ook beschikbaar in Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg, Oostenrijk en …. […]