Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix ontwikkeld nieuwe Original-serie ‘The Crown’

Datum: 13/11/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Netflix ontwikkeld nieuwe Original-serie ‘The Crown’

Netflix Original series logoNetflix heeft weer een nieuwe Original-serie aangekondigd. Het eerste seizoen, bestaande uit tien afleveringen, van ‘The Crown’ zal in 2016 exclusief bij Netflix in première gaan.

De serie is gebaseerd op het bekroonde West End toneelstuk ‘The Audience’ en vertelt het aangrijpende, naoorlogse verhaal van de politieke rivaliteit en intriges gedurende de regeerperiode van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II.

‘The Crown’ vertelt het verhaal van het wereldberoemde Buckingham Palace en 10 Downing Street, over de Koninklijke familie, een rijk in verval, een wereld vol wanorde en de intrede van een nieuw tijdperk. Het eerste seizoen gaat in op de intriges, liefdesverhalen en politieke machtsspellen gedurende de regeerperiode van koningin Elizabeth II, waarbij het wankele evenwicht tussen haar privéleven en haar publieke leven centraal staan.

In het naoorlogse Groot Brittannië wordt de 25 jarige prinses geconfronteerd met het vooruitzicht om de beroemdste monarchie van de wereld te leiden. Ondertussen moet zij een band zien op te bouwen met de door de oorlog geharde, dominante premier Winston Churchill.

 
Comments are closed.