Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix Original-serie gebaseerd op de epische avonturen van Marco Polo gaat eind 2014 in première

Datum: 14/01/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Netflix Original-serie gebaseerd op de epische avonturen van Marco Polo gaat eind 2014 in première

netflix netherlands streamingDe epische avonturen van Marco Polo, een bewogen verhaal over politiek op hoog niveau, meesterlijke manipulatie en de dodelijke strijd tussen vijandige rijken, zullen eind 2014 exclusief door Netflix-leden direct kunnen worden bekeken en in alle Netflix-regio’s in première gaan.

De reis van de beroemde ontdekkingsreiziger doet hem belanden in een wrede oorlog in het 13e- eeuwse China, een wereld vol verbluffende martial arts, seksuele intriges, politieke bedriegerij en spectaculaire gevechten. De serie is een werk van regisseurs Joachim Ronning en Espen Sandberg (“Kon-Tiki”, “Max Manus: Man of War”), uitvoerend producent en regisseur Dan Minahan (“Game of Thrones”, “True Blood”) en uitvoerend producent en maker John Fusco (“Young Guns”, “Hidalgo”).

Dit uit negen hoofdstukken bestaande verhaal wordt geproduceerd door The Weinstein Company (TWC) en wordt binnenkort met een internationale cast opgenomen in de nieuwe Pinewood Studios in Maleisië.

“John Fusco en zijn team hebben een tijdloos verhaal gecreëerd over macht, avontuur, verraad en lust waarbij een vlotte verhaallijn wordt gecombineerd met cinematografische ambitie,” aldus Ted Sarandos, Chief Content Officer bij Netflix. “Het is een fantastische aanvulling op onze Original-series, niet alleen vanwege de kwaliteit, maar ook omdat dit soort aangrijpende actie- avonturen Netflix-leden bijzonder aanspreekt.”

Commentaar van co-president van TWC, Harvey Weinstein: “Met het grote succes van series zoals “House of Cards” en “Orange Is the New Black” is het duidelijk dat Netflix bijzonder baanbrekend is op het gebied van streamen van originele content. We zijn enorm blij dat zij onze partner zijn voor dit project samen met creatieve grootmeesters John Fusco en zijn getalenteerde team.”
Comments are closed.