Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix: Over 5 jaar heeft iedereen 4K Ultra HD

Datum: 10/05/2014 | 2 reacties

Ultra 4K HD NetflixNetflix heeft nu officieel 4K Ultra HD gelanceerd op hun streaming service. Hoewel Netflix niet verwacht dat Ultra HD de norm zal zijn voor 2019, verwacht de streaming dienst dat tegen die tijd alle TV’s die verkocht worden het nieuwe format zullen ondersteunen. Daarom werken zij er al hard aan om hun selectie van 4K titels te verbreden.

Tot nu toe zijn er maar enkele films en series in 4K Ultra HD op Netflix, zoals het tweede seizoen van ‘House of Cards’. Later dit jaar verwachten we dat ‘Breaking Bad’ ook beschikbaar zal zijn in 4K, en andere Netflix Originals zoals ‘Orange is the New Black’ en ‘Hemlock Grove’ zullen waarschijnlijk speodig volgen.

Om Netflix te bekijken in de nieuwe ultra high definition, raad Netflix aan om een internet snelheid van minstens 20 mb/s te hebben. Daarnaast zul je over een Samsung, Sony, LG of Vizio TV moeten beschikken die de 4K Ultra HD technologie ondersteunt.

Analisten verwachten dat ongeveer 1 miljoen televisies die 4K Ultra HD ondersteunen dit jaar zullen worden verkocht, maar dit zal natuurlijk flink toenemen in komende jaren.
2 reacties voor Netflix: Over 5 jaar heeft iedereen 4K Ultra HD

  1. Alan - 22:43, 10-05-2014:

    wanner komt seizoen 2 en 3 van new girl op netflix? graag en reactie.

  2. marcellino - 20:04, 12-12-2014:

    dan is er alweer 8k,