Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix serie ‘Lilyhammer’ krijgt een derde seizoen

Datum: 28/12/2013 | Reacties uitgeschakeld voor Netflix serie ‘Lilyhammer’ krijgt een derde seizoen

Lilyhammer 3Voor alle liefhebbers van de serie over voormalige mafia baas Frank ‘The Fixer’ Tagliano is er goed nieuws. Er kan nu uitgekeken worden naar een nieuw seizoen. Volgens de Noorweegse site Kampanje.com krijgt Lilyhamner een derde seizoen.

De producers van de serie, Het Noorweegse TV-station NRK hebben een derde seizoen bevestigd, en zullen begin Januari 2014 starten met de productie. Het derde seizoen van Lilyhammer heeft een geschat budget van 16 miljoen USD, wat een enorme verschil is vergeleken met het tweede seizoen dat een geschat budget van 8 miljoen USD had.

Projecteditor Tone C. Rønning van NRK zegt; “Wij zijn enorm blij dat de serie terugkeert. Het eerste seizoen was een kleine productie met een hoop talent, maar het nieuwe seizoen zal een grote internationale productie zijn.”

Netflix en NRK hebben eerder Lilyhammer samen gefinancierd, maar daar het nieuwe seizoen een opvallend hoger budget heeft, heeft Netflix ingestemd met een inleg van $ 13 miljoen, terwijl NRK het overige deel zal bijleggen.

Tot dus ver zijn er nog geen details vrijgegeven wat betreft het plot van seizoen drie, alhoewel Tone C. Rønning van NRK bevestigd dat huidige personages zullen blijven, eveneens bestaande gastacteurs, zowel nationaal als internationaal.

Bekijk Lilyhammer seizoen 1 en 2 op Netflix: Link
Comments are closed.