Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix smurft twee seizoenen van De Smurfen

Datum: 11/03/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Netflix smurft twee seizoenen van De Smurfen

The SmurfsDe Smurfen. Wie kent deze kleine blauwe wezentjes niet? Nostalgie voor de volwassenen en hedendaags vermaak voor de kinderen. Na de komst van de eerste film in 2011 hebben onze blauwe vriendjes een come-back gemaakt.  Al een week na het uitkomen van de eerste film werd beslist een tweede film te maken, die in 2013 verscheen. En nu heeft Netflix de eerste twee seizoenen van de tekenfilmserie (1981) toegevoegd. In totaal zijn er 55 avonturen van De Smurfen te bekijken.

De Smurfen zijn bedacht door de Belgische Peyo en  vormgegeven door Yvan Delporte en waren oorspronkelijk ontworpen als nevenpersonages in de reeks Johan en Pirrewiet. Zij waren echter zo populair dat zij in 1959 hun eigen stripreeks kregen. De Smurfen wonen met 101 in hun dorp van paddestoel huizen, dat onder leiding staat van Grote Smurf. Dankzij zijn wijsheid en toverkunst redt hij de andere Smurfen regelmatig wanneer zij weer eens worden aangevallen door hun grote vijand, de tovenaar Gargamel, die samen met zijn kat Azraël steeds maar weer de Smurfen probeert te vangen.

Voor jong en oud geldt hetzelfde advies. Bekijk De Smurfen op Netflix en geniet van de avonturen van Grote Smurf, Brilsmurf, Smurfin, Lolsmurf, Moppersmurf, Muzieksmurf, Smulsmurf en alle andere Smurfen in het Nederlands of Engels (Nederlands ondertitelt).
Comments are closed.