Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix test ‘private-viewing mode’

Datum: 21/07/2014 | 2 reacties

Netflix logoJe kent dat vast wel; Je hebt geen idee waar je zin in hebt om te kijken en dus valt je keuze maar op een B-film, omdat dat lekker makkelijk wegkijkt. Maar dat je aanbevolen lijst ineens vol staat met B-films en dat iedereen die jouw account deelt die tegenvallende B-film kan zien in je watch-list, ben je vaak minder blij mee. Netflix heeft daar iets op bedacht dat binnenkort in test modus gaat.

Private-viewing zorgt ervoor dat je titels kunt bekijken zonder dat deze in je laatst-bekeken lijst terecht komt of vergelijkbare titels in je aanbevolen-lijst. Hierdoor zal de kwaliteit van je ‘aanbevolen-lijst’ omhoog gaan omdat deze titels er niet in naar voren komen. Ook kun je er op die manier voor zorgen dat films en series bekeken door andere mensen op jouw account niet naar voren komen in je lijsten.

Deze optie zal binnenkort in test-modus gaan op Netflix. Hoewel de functie naar alle Netflix Regio’s zal komen, zal hij niet voor iedereen beschikbaar zijn. De test fase zal een paar maanden kunnen duren. Daarna word besloten of de functie voor iedereen beschikbaar zal worden gemaakt.

 
2 reacties voor Netflix test ‘private-viewing mode’

 1. mjpwillems - 06:29, 23-07-2014:

  Mischien ook een optie dat je films kan vewijderen
  of kan aanvinken als je ze gezien hebt op een gegeven moment zie je de bomen door het bos niet meer (

 2. Koen - 16:49, 23-07-2014:

  Interesse!
  Ik heb veel films al gezien die ik graag kijk (actie/commedie) en kijk nu een disney klassieker met als gevolg dat Micha en de Beer wordt aanbevolen …

  Verder zou ik graag zien dat er nog eens nieuwe seizoenen van ‘oude meuk” wordt toegevoegd. Top Gear of Muthbusters die seizoenen staan er vanaf begin op maar komen geen nieuwe seizoenen meer bij. Qua kosten moet dit geen stuikelblok zijn en de ondertiteling van bv Top Grea is van broadcasttext (hetzelfde als op Veronica).

  Als laatste mag er best erotiek uitgezonden worden. Maakt het wel completer. Zeker met die private functie zou erotiek niet misstaan.