Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix verkrijgt exclusieve documentaires

Datum: 12/05/2014 | 1 reactie

Brave Miss WorldNetflix heeft al een brede selectie documentaires, maar nu heeft de streaming dienst de exclusieve rechten verkregen van vijf nieuwe documentaires. Lees hier meer over de vijf komende documentaires.

E-team

In de documentaire ‘E-team’ volgen we Anna, Ole, Fred en Peter, die deel uitmaken van het reddingsteam – of E-team, dat is samengesteld door een gerespecteerde mensenrechtenorganisatie. Zodra er geruchten gaan over gebeurtenissen waar de mensen rechten worden geschonden, vertrekt het E-team om de beschuldigingen te documenteren en verder te onderzoeken. Ze confronteren de verantwoordelijke en zorgen ervoor dat de wereld kennis krijgt van de afschuwelijke gebeurtenissen. ‘E-team’ zal eind 2014 in première gaan.

The Battered Bastards of Baseball

In 1972 stelde acteur Bing Russell een onafhankelijke Baseball team op, die veel aandacht kreeg in de kleinere competities in de jaren 70. De documentaire ‘The Battered Bastards of Baseball’ verteld het verhaal van dit geweldige team. Half juli zal de documentaire beschikbaar zijn op Netflix.

Mission Blue

In deze Netflix exclusieve documentaire, volg je de legendarische maritiem bioloog en natuurbeschermer Sylvia Earle en haar strijd om de werelds zeereservaten te beschermen tegen vervuiling en overbevissing. ‘Mission Blue’ zal in augustus in première gaan op Netflix.

Print the Legend en Brave Miss World

Netflix zal ook ‘Print the Legend’ tonen, een documentaire over 3D printen en hoe word verwacht dat het de wereld radicaal zal veranderen. ‘Brave Miss World’ is een verhaal over het leven van Linor Abargil, die in 1998 is ontvoerd, verkracht en mishandeld met een mes – net enkele weken voordat zij de Miss World verkiezing wint. ‘Brave Miss World’ zal eind mei beschikbaar zijn op Netflix. Er is nog geen specifieke release datum voor ‘Print the Legend’, maar verwacht wordt dat hij in 2014 wordt toegevoegd.

Vorig jaar kondigde Netflix hun plannen aan om hun aanbod van exclusieve documentaires te verbreden, daar het een gebied is waar hun voornaamste concurrenten veel interesse in blijken te hebben.
1 reactie voor Netflix verkrijgt exclusieve documentaires

  1. Dina - 06:47, 04-03-2015:

    A toute la Ge9ne9rale : un grand grand GRAND merci! Venir travailler dans cet eidnort superbe a e9te9 tre8s be9ne9fique, ces quelques jours de re9sidence ont e9te9 plus qu’important pour mon projet.