Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix zal House of Cards tonen in 4K Ultra HD

Datum: 07/01/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Netflix zal House of Cards tonen in 4K Ultra HD

house of cards netflixAls je een nieuwe 4K Ultra HD TV hebt gekregen voor kerst, zal je waarschijnlijk de Netflix Original serie ‘House of Cards’ in 4K kunnen kijken. Neil Hunt, CPO van Netflix, bevestigd dit tegenover de Amerikaanse ‘The Verge’.

Alleen bepaalde merken zullen dit ondersteunen, maar Netflix heeft nog niet gezegd welke: “In januari zullen de fabrikanten onthullen of zij Netflix zullen ondersteunen in 4K HD of niet, tijdens de CES,” zegt Neil Hunt. De super hoge kwaliteit zal misschien ook naar Xbox One en Playstation 4 komen in de toekomst, maar het is nog te vroeg om te zeggen. Het zal afhangen van de verkrijgbaarheid van films en series in 4K.

Voor alsnog zullen alleen ‘House of Cards 2’ en een paar andere series van Netflix beschikbaar zijn in 4K Ultra HD. “Aangezien het waarschijnlijk even zal duren voordat veel content beschikbaar zal zijn in 4K, is het belangrijk voor ons om de technologie te pushen”, zegt Neil Hunt. “Om te beginnen zullen er alleen een paar test-uitzendingen zijn…maar Netflix leid de weg met 4K, en hopelijk zullen andere producers volgen.”

Om Netflix in 4K Ultra HD te bekijken vereist een ondersteunende televisie en een snelle internet verbinding.
Comments are closed.