Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix zet groei door

Datum: 23/01/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Netflix zet groei door

NetflixMet de bekendmaking van de vierde kwartaal cijfers van Netflix, kondigde zij aan dat er nu 44 miljoen leden zijn wereldwijd. Dit is een groei van ongeveer 4 miljoen leden tijdens het vierde kwartaal van 2013.

Het is voornamelijk op de internationale markt dat het aantal abonnees flink is toegenomen en Netflix verwacht een totaal van 48 miljoen abonnees te bereiken tijdens het eerste kwartaal van 2014. Je zou denken dat Netflix tevreden zou zijn met deze groei, maar zij hebben al plannen om verder uit te breiden naar nieuwe markten. Volgens geruchten zal Netflix eind 2014 in België, Frankrijk en/of Duitsland lancheren.

Netflix kondigde ook aan van welke originele series zij nieuwe seizoenen zullen releasen tijdens 2014. Uiteraard is er de langverwachte tweede seizoen van ‘House of Cards’ (februari 2014), maar ook ‘Derek’, ‘Hemlock Grove’, ‘Orange is the New Black’ en ‘Lilyhammer’ zullen met een nieuw seizoen komen. Een laatste seizoen van ‘The Killing’ zal exclusief op Netflix worden uitgezonden en hun originele animatie serie ‘Turbo F.A.S.T.’ zal nieuwe afleveringen hebben. Tot slot zal Netflix ook een nieuwe volwassen cartoon ‘BoJack Horseman’ in premiere laten gaan, de nieuwe serie over Marco Polo en zal nieuwe series hebben van DreamWorks Animation.

Naast de releases in 2014, heeft Netflix ook plannen voor 2015. Er is al aangekondigt dat een nieuwe Science Ficton serie, genaamd Sense8 in premiere zal gaan, terwijl de, nog naamloze, serie van de ‘Damages’ en ‘Daredevil’ maker ook getoond zal worden op Netflix.
Comments are closed.