Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix zet nieuwe seizoen ‘House of Cards’ even online

Datum: 12/02/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Netflix zet nieuwe seizoen ‘House of Cards’ even online

HOCWoensdagavond was door een technische fout het langverwachte derde seizoen van de succesvolle Netflix-Original serie ‘House of Cards’ te zien op Netflix.

Officieel zal het derde seizoen op 27 februari in première gaan, maar enkele gelukkig fans hebben al kunnen genieten van de eerste tien afleveringen van het nieuwe seizoen, die per ongeluk online werden gezet. Hoewel Netflix de fout snel ontdekte en de afleveringen binnen een half uur weer offline werden gehaald, konden mensen die al aan het kijken waren – en hun pagina niet hadden ververst – door blijven kijken.

Later die dag stuurde de makers van de politieke drama serie een tweet uit, waaruit bleek dat zij zich er niet erg druk om konden maken. “Dit is Washington. Er is altijd een lek”, twitterde zij.

Het volledige nieuwe seizoen van ‘House of Cards’, waarin Frank en Claire Underwood worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen in hun meedogenloze weg naar de ultieme macht, zal op 27 februari officieel in première gaan bij de streamingdienst.

HOC tweet leak
Comments are closed.