Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix zoekt Nederlandstalige ‘tagger’

Datum: 20/11/2014 | 3 reacties

NetflixNetflix is op zoek naar een nieuwe collega, En wie weet ben jij de gelukkige. Wil jij ook graag betaald krijgen om de hele dag series, films en documentaires  te kijken en te analyseren? Solliciteer dan via deze link.

Taggers zorgen ervoor dat aanbevelingen op Netflix nog persoonlijker en relevanter worden. En er is een vacature voor deze droombaan voor iemand uit Nederland of Vlaanderen.

Dat Netflix weet wat jij wilt zien en slimme suggesties doet, is slechts ten dele toe te schrijven aan slimme algoritmes. Het is voornamelijk het werk van de ‘taggers’, een select groepje mannen en vrouwen die alle content van Netflix bekijkt en labelt. En dat klinkt niet alleen als een droombaan, dat is het ook!

Beeld je eens in dat jouw werkdag bestaat uit een paar afleveringen van de nieuwe Netflix Original-serie ‘Marco Polo’ te bekijken. Om daarna de documentaire ‘E-team’ te kijken en af te sluiten met de film ‘Frozen’. Daarna leg je vast met wat voor hoofdpersonage we van doen hebben, wat voor humor, in welke periode het verhaal zich afspeelt en hoe de tijdlijn zich ontwikkeld.

Zo wordt een film of serie tot in de kleinste details vastgelegd, en met deze informatie wordt Netflix zo persoonlijk gemaakt. Wil jij hier meer informatie over of solliciteren? Bekijk hier de video die uitlegt wat een tagger doet en waarom zij zo belangrijk zijn voor Netflix.

 
3 reacties voor Netflix zoekt Nederlandstalige ‘tagger’

 1. Belinda - 20:30, 20-11-2014:

  Heb vanmiddag via de link gereageerd maar volgens mijn is het niet helemaal goed gegaan.
  Net probeerde ik het weer maar dat ging niet

 2. mandy george - 20:33, 20-11-2014:

  ik will werk bij jullie ik kom uit van canada maar woon in haarlem ik kijk net flix altijd

 3. benny jeschar - 22:29, 20-11-2014:

  ik ben ben ben 27 jaar en beetje serie verslaafd zou je ma zegge lol :p ik ben de persoon daarvoor meer kan ik niet zegge…….behalve…… niks gaat boven un goede serie en laat marco polo maar komen greets ben