Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix’s nieuwe aanpak van talkshows

Datum: 09/08/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Netflix’s nieuwe aanpak van talkshows

Netflix talkshowNaast de original series en documentaires, wilt Netflix nu ook zijn eigen talkshows maken. In juni maakte Netflix en Chelsea Handler bekend dat zij een samenwerking aan zouden gaan. Chelsea had een succesvolle talkshow op de zender E!, maar is hier onlangs mee gestopt om een talkshow bij Netflix te kunnen beginnen.

Veel details over de show zijn nog niet bekend gemaakt, maar wel is duidelijk dat Netflix de talkshows anders wilt aanpakken dan tot nu toe is gedaan door tv-zenders. Netflix zal voor de talkshow een soortgelijke tactiek toepassen als bij de original series.

“Tegenwoordig kijken mensen op een andere manier naar talkshows. Ze kijken niet meer op vaste tijden, maar behandelen ze meer als een serie en bekijken uitzendingen dagen, weken of zelfs maanden later online terug. En het liefst bekijken ze meerdere uitzendingen in één keer”, aldus Ted Sarandos, hoofd content bij Netflix.

De talkshows van Netflix zullen dus minder vergankelijk worden dan bij de tv-versies het geval is. Of dat betekend dat er minder op de actualiteit word ingespeeld is niet bekend. De show van Chelsea Handler zal, net als haar show bij E!, gaan over tv, films en popcultuur.

 
Comments are closed.