Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Netflix’s nieuwst Original: Love

Datum: 19/09/2014 | 1 reactie

Netflix LogoNetflix heeft een contract gesloten met Legendary Television voor twee seizoenen van de nieuwe romantische serie ‘Love’. De serie zal in de zomer van 2016 van start gaan in alle Netflix regios, met 10 afleveringen in seizoen 1 en 12 afleveringen in het tweede seizoen.

De komedieserie wordt geproduceerd door Apatow Productions en Legendary Television en zal bestaan uit afleveringen van een half uur. ‘Love’ is gemaakt en geschreven door Judd Apatow, Paul Rust en Lesley Arfin.

Apatow is vooral bekend ‘Knocked Up’ en ‘This is 40’. “Hij heeft een unieke komedisch inzicht die innemend, verstandig en verschrikkelijk direct kan klinken – vaak tegelijkertijd,” aldus Ted Sarandos, Chief Content Officer van Netflix. “Samen met Paul en Lesley tilt hij verdriet en vreugde naar een heel nieuw niveau in deze moderne satire.”

De serie met Paul Rust en Gillian Jacobs in de hoofdrol is een onverhulde, hilarische en pijnlijk eerlijke kijk op moderne relaties. ‘Love’ volgt Gus (Rust) en Mickey (Jacobs) die pieken en dalen beleven op gebied van intimiteit, engagement en andere dingen die ze hoopten te voorkomen.

De aankondiging van deze serie valt gelijk met de lancering van Netflix in zes Europese landen. De streamingdienst is nu ook beschikbaar in Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland.

 
1 reactie voor Netflix’s nieuwst Original: Love

  1. Naam Farina Borsten - 06:41, 20-09-2014:

    Komen de girlmore girls ook naar Nederland?
    Ik hoop het zo.

    Grt Farina