Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Nieuw seizoen Marco Polo bevestigd en meer Netflix Originals begin 2015

Datum: 08/01/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Nieuw seizoen Marco Polo bevestigd en meer Netflix Originals begin 2015

Marco Polo‘Marco Polo’ zal terugkeren met een geheel nieuwe tweede seizoen, zo liet Netflix vandaag weten. De serie volgt de legendarische ontdekkingsreiziger Marco Polo tijdens zijn verblijf in het hof van Kublai Khan in 13e eeuw China. Marco’s avonturen gevuld met lust, verraad, hebzucht en rivaliteit worden vervolgd in tien gloednieuwe afleveringen.

Lorenzo Richelmy zal zijn rol als Marco Polo hervatten. Ook Benedict Wong, Joan Chen, Zhu Zhu, Chin Han, Olivia Cheng, Tom Wu, Remy Hii, Uli Latukefu, Mahesh Jadu, Claudia Kim en Rick Yune zijn weer te zien in seizoen 2 van ‘Marco Polo’.

Netflix heeft ook première datums voor de volgende Netflix Original producties vrijgegeven; ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’, ‘Bloodline’, ‘Marvel’s Daredevil’, ‘Grace and Frankie’, ‘Puss in Boots’, ‘Mako Mermaids’ en ‘Ever After High: Spring Unsprung’.

Unbreakable Kimmy Schmidt – vrijdag 6 maart 2015
30 Rock makers Tina Fey en Robert Carlock hebben een gloednieuwe Netflix Original serie ontwikkeld. Ellie Kemper speelt de hoofdrol in deze half uur durende single-camera komedie over Kimmy Schmidt die net is ontsnapt van een cult. Gewapend met een rugzak, licht gevende sneakers en een paar achterstallige bibliotheekboeken is Kimmy er klaar voor om een nieuw leven op te bouwen in een wereld waarin zij niet meer geloofde. In de 13 afleveringen, geproduceerd door Universal Television zijn ook Jane Krakowski, Tituss Burgess en Carol Kane te zien.

Bloodline – vrijdag 20 maart 2015
Wanneer de oudste broer en het zwarte schaap van de Rayburn familie terugkeert naar huis, onthuld hij emotionele demonen in de kern van de familie, die hen dreigen uit elkaar te scheuren. Het eerste seizoen zal bestaan uit 13 afleveringen en heeft een geweldige cast met onder andere Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz, Jacinda Barrett, Jamie McShane, Enrique Murciano, Sissy Spacek en Sam Shepard.

Marvel’s Daredevil – vrijdag 10 april 2015
Als kind raakt Matt Murdock blind en worden zijn overige zintuigen zeer sterk ontwikkeld. Jaren later werkt hij overdag als advocaat, maar ‘s avonds vecht hij  tegen slechteriken en onrecht als de superheld ‘Daredevil’, in Hell’s Kitchen, New York City. Matt Murdock wordt gespeeld door Charlie Cox. Ook Rosario Dawson, Vincent D’Onofrio, Deborah Ann Woll en Elden Hensen zijn te zien in de serie.

Grace and Frankie – vrijdag 8 mei 2015
In deze oneerbiedige en ontroerende serie spelen Jane Fonda en Lily Tomlin de rollen van Grace en Frankie, een paar frenemies wiens levens op hun kop staan. En hun levens zijn permanent met elkaar verweven wanneer hun echtgenoten hun verlaten voor elkaar. Samen worden zij geconfronteerd met het feit dat zij in hun 70 opnieuw moeten beginnen in de 21e eeuw. In deze 13 afleveringen zijn Martin Sheen, Sam Waterson, Brooklyn Decker, Ethan Embry, June Diane Raphael en Baron Vaughn te zien.

Kids en Familie Originals
Netflix zet de ontwikkeling voor kinder- en familie programmering voort. In de komende weken zal Netflix de volgende titels lanceren op de streamingdienst; DreamWorks Animation’s ‘The Adventures of Puss in Boots’ (16 januari), ‘Ever After High: Spring Unsprung’ (6 februari) en het tweede seizoen van de hit serie ‘Mako Mermaids’ (13 februari).

 
Comments are closed.