Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Nieuw seizoen van ‘Orange is the New Black’ komt in juni

Datum: 17/02/2014 | 2 reacties

Orange is The New Black Season 2Netflix heeft aangekondigd dat het langverwachte tweede seizoen van ‘Orange is the New Black’ op 6 juni 2014 wereldwijd in première gaat op Netflix. Alle dertien afleveringen van het nieuwe seizoen zullen vanaf deze datum exclusief beschikbaar zijn op Netflix.

De serie ‘Orange is the New Black’ is gebaseerd op de gelijknamige biografie van Piper Kerman. Piper Kerman werd in 1998 beschuldigd van witwassen en het smokkelen van verdovende middelen. Zij bekende schuld en zat 15 maanden in een Amerikaanse vrouwengevangenis. Alle acteurs van het eerste seizoen zullen terugkeren in hun rollen met uitzondering van Laura Prepon, die om onbekende redenen heeft besloten de serie te verlaten. Het is niet bekend of het haar eigen keuze is of dat producer Jenji Kohan haar uit de serie heeft geschreven. Laura Prepon zal de eerste paar afleveringen wel terugkeren om het verhaallijn van haar personage, Alex Vause, af te sluiten.

Al voor de première van het eerste seizoen, kondigde Netflix een vervolg seizoen aan voor ‘Orange is the New Black’. De streaming dienst had er alle vertrouwen in dat de serie een succes zou zijn, en ze kregen hun gelijk. ‘Orange is the New Black’ is een succesverhaal voor Netflix, daar het een groot succes was onder Netflix leden wereldwijd, vooral in de VS waar het even populair is als ‘House of Cards’.

Tot de première van het tweede seizoen kun je het complete eerste seizoen van ‘Orange is the New Black’ hier bekijken op Netflix Nederland: Link

Bekijk hieronder een teaser-trailer voor ‘Orange is the New Blacl’ seizoen 2:
2 reacties voor Nieuw seizoen van ‘Orange is the New Black’ komt in juni

  1. riel notermans - 09:57, 08-03-2014:

    Was een leuke serie. De weet dat Vause de serie verlaat vind ik wel een beetje een spoiler?

  2. Hélène - 20:13, 26-06-2014:

    Kom er ook nog vervolg op seizoen 2